Een maquette is een ongeëvenaard 3D presentatiemiddel. Een goede maquette is geen massaproduct en bovendien erg arbeidsintensief om te maken. Toch wordt er vaak ten onrechte gedacht, dat maquettes duurder zijn dan andere presentatietechnieken, zoals artist impressions of 3D animaties. Dat is zeker niet altijd het geval.

En wat gaat dat kosten? Het liefst had u à la minuut antwoord op deze vraag of nog beter, ... een prijslijst van de verschillende types maquettes, ... niet dus.

Standaardisering van prijzen van maquettes is onmogelijk. Het zijn nu eenmaal geen bananen per tros of per kilo.

Geen twee maquettes zijn dezelfde en de prijs/tijd hangt van veel factoren af. Niet alleen de grootte van een maquette speelt een rol, maar ook de schaal, de mate van detaillering, de afwerking, de benodigde materialen en uiteraard de vormgeving van het object, de 'look'.

We maken graag de nodige tijd om een vrijblijvende offerte voor U te maken, dit op basis van behoorlijke informatie op papier , DWG en/of PDF. en uw geformuleerde wensen.

Soms wordt bij meerdere maquettebouwers tegelijk een offerte aangevraagd. Prima!

Het is verstandig ook het werk, de stijl en de inventiviteit van de maquettebouwers goed te bekijken en op basis daarvan uw intuïtie te laten meebeslissen.

Dat doen uw klanten ten slotte ook, in vergelijking met uw concurrenten.

Dé beste maquette is van onberispelijke kwaliteit, wordt morgen geleverd en is bijna gratis. Je vindt ze bij de betere maquettebouwers aan de zonnige zijde van Utopia....ofwieweet... Bol.com.

Na 45 jaar maquettebouw ontvingen we nog nooit een klacht over de geleverde kwaliteit, ...creativiteit en originaliteit.